Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8И аз минах през коронавирус, преди повече от

...
 Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8И аз минах през коронавирус, преди повече от
Коментари Харесай

Владимир Каролев пред Телевизия 7/8: И аз минах през коронавирус

 

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

И аз минах през ковид, преди повече от месец, разкри икономистът Владмир Каролев в „ Крум Савов LIVE ” по Телевизия 7/8.

Бях изтощен, подвигнах малко температура, само че тъй като съм млад човмек, взех ограничения. 62 % от умрелите в света от ковид са над 80-годишна възраст, тъй че в моята възрастова група, в случай че аз бях го пренебрегнал това нещо и бях развил двустранна пневмония, можеше да има усложения, добави Каролев.

Освен ограниченията за разграничаване, миене на ръце и възрастните хора да са с маски, не вижда за какво би трябвало да се лимитира стопанската система у нас повече. Прогнозирам, че ще има стопански спад в България през третото тримесечие на тази година, тъй като това лято нямахме интернационален туризъм. Големите хотели са затворени, има доста хора в дребните хотели, само че те не вършат туризъм, както доста хора в огромните хотели. ”, сподели още Владимир Каролев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР